logo-print

Studeren

Masterevent

Speciaal voor bachelorstudenten van het hbo en de universiteit organiseert de TU/e het Masterevent. Tijdens dit Masterevent kun je uitgebreid kennismaken met alle masteropleidingen van de TU/e. Je kunt er ook terecht met al je vragen over toelating, inschrijving en financiën.

Het eerstvolgende Masterevent vindt plaats op maandagavond 12 mei 2014 om 18.00 uur in het Auditorium op de TU/e-campus.

Programma

18.00 uur

Ontvangst met koffie, thee en snack en bezoek aan informatiemarkt

18.30 - 19.00 uur              

Welkomstwoord

19.00 - 19.45 uur

ronde 1: Opleidingspresentatie van een masteropleiding naar keuze

20.00 - 20.45 uur

ronde 2: Opleidingspresentatie van een masteropleiding naar keuze 
OF presentatie van hbo naar TU/e

Tot 21.30 uur

Bezoek aan informatiemarkt en borrel
OF presentatie van hbo naar TU/e (21.00 - 21.30 uur)

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt vind je stands van alle masteropleidingen van de TU/e en kun je al jouw vragen stellen aan studenten en medewerkers. Tevens kun je kennismaken met de tweejarige post-master technologische ontwerpersopleidingen van het Stan Ackermans Instituut.

Het Onderwijs- en Studenten Service Centrum is ook aanwezig met een stand. Je kunt hier terecht met al je vragen over toelating, inschrijving en financiën.

Daarnaast is er een stand van studentenhuisvester Vestide waar je je alvast kunt laten informeren over inschrijving, wachttijden en andere zaken die te maken hebben met op kamers wonen.

Welkomstwoord

In het welkomstwoord hoor je hoe het is om te studeren aan de TU/e. Je krijgt informatie over de universiteit en over de opleidingen die we bieden.

Opleidingspresentaties

Na het welkomstwoord kun je een of twee opleidingspresentaties van je keuze bijwonen. Sommige opleidingen verzorgen een presentatie in een collegezaal en andere opleidingen bieden hun opleidingsinformatie vanuit de stand op de informatiemarkt. De programmafolder met daarop vermeld de locaties van de opleidingspresentaties en de plattegrond van de informatiemarkt kun je binnenkort downloaden op deze site.

Na de opleidingspresentaties kun je bij de opleidingsstands op de informatiemarkt nog aanvullende vragen stellen aan studenten en medewerkers.

Van hbo naar TU/e

Speciaal voor hbo'ers is er een presentatie over de overgang van hbo naar universiteit. Je hoort er alles over de toelating, het niveau en hoe het is om aan de TU/e te studeren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het Masterevent door in te loggen in onze database. Ook als je nog geen inloggegevens hebt, kun je je via onderstaande link registreren en aanmelden.

Klik hier om je aan te melden voor het Masterevent.

Reageren / Contact

Studeren
T:
040 - 247 4747
E:
studeren@tue.nl

Interessante links