Studeren

Masterevent

Masterevent woensdag 12 november 2014

Speciaal voor bachelorstudenten van het hbo en de universiteit organiseert de TU/e het Masterevent.

Programma
Tijdens het Masterevent kun je uitgebreid kennismaken met alle masteropleidingen van de TU/e. Je kunt er ook terecht met al je vragen over toelating, inschrijving en financiën.

Het programma start om 17.00 uur.

Programma

17.00 - 18.00 uurRondleiding op een aantal faculteiten

18.00 uur

Ontvangst met koffie, thee en snack en bezoek aan informatiemarkt
18.00 - 21.30 uurBezoek aan informatiemarkt (doorlopend)
18.30 - 19.00 uur               Welkomstwoord
19.00 - 19.45 uurronde 1: Opleidingspresentatie van een masteropleiding naar keuze
20.00 - 20.45 uurronde 2: Opleidingspresentatie van een masteropleiding naar keuze 
OF Presentatie van hbo naar TU/e
21.00 - 21.30 uurronde 3: Presentatie van hbo naar TU/e
OF Forum beroepsperspectief

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het Masterevent door in te loggen in onze database. Ook als je nog geen inloggegevens hebt, kun je je via onderstaande link registreren en aanmelden.

Klik hier om je aan te melden voor het Masterevent.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt vind je stands van alle masteropleidingen van de TU/e en kun je al jouw vragen stellen aan studenten en medewerkers. Tevens kun je kennismaken met de tweejarige post-master technologische ontwerpersopleidingen van het Stan Ackermans Instituut.

Het Onderwijs- en Studenten Service Centrum is ook aanwezig met een stand. Je kunt hier terecht met al je vragen over toelating, inschrijving en financiën.

Daarnaast is er een stand van studentenhuisvester Vestide waar je je alvast kunt laten informeren over inschrijving, wachttijden en andere zaken die te maken hebben met op kamers wonen.

Rondleidingen op faculteiten

De volgende masteropleidingen verzorgen voorafgaand aan het Masterevent (van 17.00-18.00 uur) een rondleiding op de faculteit.

·         Chemical Engineering

·         Human-Technology Interaction

·         Industrial Design

·         Mathematics & Computer Science: Business Information Systems / Computer Science and  Engineering / Embedded Systems/ Information Security Technology / Industrial and Applied Mathematics

Vooraf aanmelden via de website is verplicht. De rondleidingen vertrekken vanaf de stands op de Informatiemarkt in het Auditorium.

Welkomstwoord

In het welkomstwoord hoor je hoe het is om te studeren aan de TU/e. Je krijgt informatie over de universiteit en over de opleidingen die we bieden.

Opleidingspresentaties

Na het welkomstwoord kun je een of twee opleidingspresentaties van je keuze bijwonen. Sommige opleidingen verzorgen een presentatie in een collegezaal en andere opleidingen bieden hun opleidingsinformatie vanuit de stand op de informatiemarkt. De programmafolder met daarop vermeld de locaties van de opleidingspresentaties en de plattegrond van de informatiemarkt kun je  downloaden in het rechtermenu.

Na de opleidingspresentaties kun je bij de opleidingsstands op de informatiemarkt nog aanvullende vragen stellen aan studenten en medewerkers.

Van hbo naar TU/e

Speciaal voor hbo'ers is er een presentatie over de overgang van hbo naar universiteit. Je hoort er alles over de toelating, het niveau en hoe het is om aan de TU/e te studeren.
Deze presentatie wordt in het Nederlands gehouden.

Forum beroepsperspectief

Om 21.00 uur kun je in collegezaal 4 van het Auditorium plaatsnemen voor het 'Forum beroepsperspectief' waarin je kennis maakt met enkele afgestudeerden van de TU/e. Zij vertellen je over hun carrière en laten je kennis maken met de uiteenlopende mogelijkheden na je studie.

Reageren / Contact

Studeren
T:
040 - 247 4747
E:
studeren@tue.nl