logo-print

Over de universiteit

Diensten

Informatie Expertise Centrum

Het Informatie Expertise Centrum (IEC) levert zowel bibliotheek- als archiefdiensten voor de TU/e-gemeenschap en daarbuiten.

Communicatie Expertise Centrumvideo

Het Communicatie Expertise Centrum (CEC) van de TU/e is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het TU/e-communicatiebeleid.

Dienst Algemene Zaken

De Dienst Algemene Zaken (DAZ) bestaat uit het Bestuurssecretariaat en de Bestuursstaf en verschillende eenheden die dicht bij het CvB betrokken zijn.

Dienst Financiële en Economische Zaken

De Dienst Financiële en Economische Zaken (DFEZ) is belast met de dienstverlening op het terrein van financieel-economische zaken.

Dienst Huisvesting

Dienst Huisvesting (DH) is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, het parkmanagement en de 75 hectare terreinen van TU/e Science Park.

Dienst Informatie- en Communicatietechnologie

De Dienst ICT is van alle markten thuis als het gaat om informatie- en communicatietechnologie.

Dienst Interne Zaken

Dienst Interne Zaken (DIZ) biedt faciliteiten en adviseert ten behoeve van het primaire proces van de TU/e.

Dienst Personeel en Organisatie

De Dienst Personeel en Organisatie (DPO) biedt TU/e-medewerkers een omgeving waar ze optimaal kunnen presteren en groeien.

Equipment & Prototype Center

Het Equipment & Prototype Center (EPC) zorgt voor de technische ondersteuning van het onderwijs en het onderzoek op de TU/e op centraal niveau.

Het Onderwijs en Studenten Service Centrum

Het Onderwijs en Studenten Service Centrum (STU) biedt dienstverlening op het terrein van onderwijs.

TU/e Innovation Lab

TU/e Innovation Lab ondersteunt en begeleidt technostarters en spin-offs vanuit de TU/e. Dit gebeurt in samenwerking met partners in de regio.