logo-print

Over de universiteit

De uitvoering

TU/e bouwt aan de toekomst

Met het huisvestingsplan Campus 2020 bouwt de TU/e aan de toekomst. Het bestaat uit vier grote projecten, die in afgesproken volgorde worden uitgevoerd. Afhankelijk van de voortgang is de hele huisvestingsoperatie in 2020 gereed.

Project 1: MetaForum

Dit afgeronde project omvat de nieuwe centrale studievoorziening voor studenten, inclusief de universiteitsbibliotheek. De oude W-hal werd getransformeerd van werkplaatshal tot gezichtsbepalend centrum van het complex. Bovenop de vernieuwde hal staat een apart gebouw voor de faculteit Wiskunde & Informatica.
Lees meer over MetaForum

Project 2: Flux

Dit project zorgt voor nieuwe huisvesting voor de faculteiten Technische Natuurkunde en Electrical Engineering. De bouwlocatie daarvoor is het gesloopte N-laag.
Lees meer over Flux

Project 3: Hoofdgebouw

Dit project bestaat uit de renovatie van het Hoofdgebouw. De nieuwe bewoners zijn de faculteiten Industrial Engineering & Innovation Sciences en Industrial Design. Daarnaast krijgt ook Eindhoven School of Educatiion (ESoE) en de ondersteunende diensten van de universiteit er onderdak.
Lees meer over project 3

Project 4: Gemini

Dit project omvat de renovatie van de gebouwen Gemini (voorheen W-hoog en W-laag) voor de faculteiten Werktuigbouwkunde en Biomedische Technologie. Inmiddels werden er al wat verbeteringen aangebracht aan de gebouwen om tegemoet te komen aan de meest dringende wensen.
Lees meer over project 4

Reageren / Contact

DH Secretariaat
T:
040-2472775
E:
DHSecretariaat@tue.nl