Informatie voor instellingen

Opleidingsplaatsen

We zijn altijd op zoek naar goede plaatsen in zorginstellingen.

Verwacht u dat er voor een goede, jonge ingenieur binnen uw instelling of afdeling interessante technische (ontwerp)uitdagingen liggen, dan gaan wij graag met u in gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden verder uitdiepen en kijken hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen met een QME en de kennis van de TU/e.

Wat te verwachten

De Qualified Medical Engineer in opleiding wordt voor de duur van twee jaar voor 0.8 FTE aangesteld binnen de instelling. De QME is ook ongeveer deze hoeveelheid tijd aanwezig in de instelling. Daar voert de QME zijn ontwerpproject (met typisch een werklast van één jaar) en een aantal kleinere projecten uit.

Ook het onderwijs dat de QME volgt is middels opdrachten sterk gekoppeld aan de instelling. Hierdoor ontstaan ook hier vaak waardevolle analyses en voorstellen voor de instelling.

Werving van kandidaten

Werving van kandidaten wordt door de opleiding georganiseerd. De vraag vanuit de instelling is daarbij leidend voor het profiel van de kandidaat. Uiteraard is ook de instelling betrokken bij het keuzeproces. De eindbeslissing of een kandidaat wordt aangesteld, ligt uiteindelijk bij de instelling.