Winnaar OnderwijsTopTalentPrijs 2019

Gisteren was de prijsuitreiking van de OnderwijsTopTalentPrijs 2019. Fatma Koşer Kaya, wethouder Onderwijs van Amersfoort, reikte dit jaar de prijzen uit.

In de categorie voortgezet onderwijs viel Bernice d'Anjou, onze O&O docent in opleiding in de prijzen. De prijs in de categorie basisonderwijs ging naar Dieuwke Verkerk. De jury was onder de indruk van het hoge niveau van de 31 kandidaten, maar vanwege de hoge kwaliteit van hun afstudeerprojecten gingen deze twee dames er met de prijzen vandoor en zijn zij verkozen tot de meest talentvolle jonge leraren van het jaar.

Het juryrapport van Bernice was zeer lovend. ‘Bernice d’Anjou is een veelzijdige student die een brug weet te slaan tussen theorie en praktijk. De ontwikkelde gesprekstool is een mooi instrument dat door veel docenten gebruikt zou kunnen worden. Het siert haar dat ze naast haar studie ook elders haar betrokkenheid toont, onder meer door haar inzet voor een onderwijsproject in Mozambique.’

De winnaars zijn beloond met een bronzen trofee en een bedrag van maar liefst duizend euro. Van harte gefeliciteerd!

www.onderwijstoptalentprijs.nl

De OnderwijsTopTalentPrijs is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) i.s.m. Cito, SLO, vakblad Didactief, Stichting Nationale Onderwijsweek en Stichting Nationale Onderwijsstad.