Studenten

Ben jij ondernemend of ondernemer?


STARTUP/eindhoven versterkt ondernemerschap bij studenten

Studenten die dromen van een succesvol eigen bedrijf of die een werkplek zoeken in het bedrijfsleven nemen contact op met STARTUP/eindhoven. Onze ervaren adviseurs helpen je met het versterken van je ondernemerschap, het starten van een onderneming, het succesvol laten doorgroeien van je bedrijf of het opdoen van relevante werkervaring bij bedrijven via TU/e SURE Innovation. STARTUP/eindhoven is onderdeel van TU/e Innovation Lab.

Kansen zien en benutten

STARTUP/eindhoven laat je ontdekken of ondernemen iets voor jou is. Schuilt er een succesvol ondernemer in jou? We laten je ervaren hoe het is om echt te ondernemen. Hoe bouw je jouw innovatieve business-idee uit naar een kansrijke start-up? En ook student-ondernemers die duidelijke groeikansen zien voor hun bedrijf en bereid zijn die te benutten, zijn bij STARTUP/eindhoven aan het juiste adres. Onze specialisten bieden een bewezen incubator-programma, een actief netwerk van betrokken professionals, hulp bij financiering en een gratis werkplek in de inspirerende Flexroom.

Neem contact op 

Kortom, je bent een ondernemer of ondernemend? Je wilt ondernemerschap ontwikkelen en versterken? Een startup beginnen en doorgroeien naar een succesvol bedrijf? Of juist je CV versterken door ondernemende werkervaring op te doen bij het bedrijfsleven? Bel (040-2474405) of mail  Steven van Huiden voor meer informatie. Of lees verder op STARTUP/eindhoven