Informatie over coronavirus (COVID-19)

1 maart 2020

Laatst geverifieerd: 2 januari 2023

Twee jaar na de aankondiging van de eerste coronamaatregelen in Nederland kondigde het kabinet op 15 maart 2022 een uitgebreide set versoepelingen aan. Vrijwel alle maatregelen zijn komen te vervallen. Zo is het thuiswerkadvies afgeschaft, vervalt het advies om twee keer per week een zelftest te doen en is er nergens meer een coronatoegangsbewijs nodig. We schalen de informatievoorziening via de website voor nu terug naar een beperkt niveau.

We zijn blij met deze versoepelingen en de terugkeer naar de campus zoals vanouds maar blijven waakzaam. We kijken ernaar uit om elkaar weer fysiek op de campus te ontmoeten.

TU/e roadmap sectorplan preventie Covid-19

We hebben in de afgelopen twee jaar veel geleerd omtrent het actief voorkomen van Covid-19 besmettingen. Om er voor te zorgen dat we voorbereid zijn op een mogelijke opleving hebben we onze lessen samengevoegd met de overheidsmaatregelen in het sectorplan Hoger Onderwijs. Voor ieder van de vier scenario's hebben we een set preventieve of interventionistische maatregelen beschreven om te zorgen dat ons onderwijs en onderzoek veilig en duurzaam kan gaan.

Het huidige scenario is DONKER GROEN.

Info en contact

Wij zijn een persoonlijke universiteit en hebben zorg voor onze studenten, medewerkers en partners hoog in het vaandel staan. Heb je vragen, neem dan contact op via Whatsapp of een email.

Corona mail archief

Twee jaar na de aankondiging van de eerste coronamaatregelen in Nederland kondigde het kabinet gisteren verdere versoepelingen aan. Vrijwel alle maatregelen vervallen. Zo wordt het thuiswerkadvies afgeschaft, vervalt het advies om twee keer per week een zelftest te doen en is er nergens meer een coronatoegangsbewijs nodig. 

We zijn blij met deze versoepelingen en de terugkeer naar de campus zoals vanouds. We kijken ernaar uit om elkaar weer fysiek op de campus te ontmoeten. Daarom organiseren we in de week van 4 april een activiteit om samen met je medestudenten en collega's de campus te herontdekken.