Oorlog in Oekraine

We zijn geschokt door de Russische invasie in Oekraïne en leven mee met iedereen die hierdoor getroffen wordt. Wat er nu in Oekraïne gebeurt, is afschuwelijk en hartverscheurend. Weten dat je familie en vrienden zich in oorlogsgebied bevinden, zorgt voor een ongekende onzekerheid en pijn. We wijzen deze oorlog ten zeerste af en ondersteunen onze studenten en medewerkers waar het kan. Op deze pagina lees je wat we op dit moment doen en waar jij zelf aan kan bijdragen. 

Hulp en begeleiding

Geldende maatregelen

Zorg goed voor jezelf en elkaar

Met onze steeds internationalere oriëntatie en een gemeenschap van zo’n honderd nationaliteiten, zijn we een universiteit die midden in de wereldwijde samenleving staat. Een wrede en grootschalige oorlog, slechts drie grenzen verder, doet zich dan ook voelen in onze community.

Als je hierover met iemand wil praten, kun je contact opnemen met je studieadviseur, één van de confidential contact persons (peer listeners) of je HR-adviseur. Op onze wellbeingpagina vind je tips om goed voor jezelf en anderen te zorgen. 

FAQ ZOEK

Veelgestelde vragen over de situatie in Oekraïne

Contact en informatie

Het webcareteam van TU/e is het centrale punt voor alle vragen en verzoeken. Het team is de hele dag bereikbaar via Whatsapp of een email.