Voor bedrijven

Het Institute for Photonic Integration heeft als uitdrukkelijk doel dat de kennis en technologie uiteindelijk via bedrijven de markt bereikt. Bedrijven, maar ook kennisinstellingen, zijn dan ook van harte uitgenodigd om gebruik te komen maken van de kennis opgedaan door het Institute for Photonic Integration.

Toegang tot de kennis van het Institute for Photonic Integration verloopt via een coöperatie van het Photon Delta-office. Leden krijgen via het lidmaatschap voorinzage in nieuwe publicaties en informatie over nieuwe patenten. Die patenten zijn vervolgens tegen betaling te gebruiken. Licenties zijn nooit exclusief, om te voorkomen dat kennis geblokkeerd wordt.

Aangesloten leden kunnen ook invloed uitoefenen op de kennis van het Institute for Photonic Integration-onderzoek. Leden kunnen toetreden tot de roadmap-commissies, die mee de lijn van het onderzoek uitzetten.

Het is de visie en ervaring van Photon Delta dat deze open-innovatieaanpak de meest kansrijke is voor alle betrokken partijen, en de beste kansen biedt om kennis ten goede te laten komen aan de maatschappij.

Meer informatie over de coöperatie is te vinden op de website van Photon Delta.

Een overzicht van de reeds betrokken partijen is te vinden op de pagina met partners.