Inschrijving info

Masterclass Scheikundige Technologie Experience Chemistry!
Met vier tot zes leerlingen van verschillende scholen vorm je een universitair onderzoeksgroepje, dat enkele onderzoeksvragen gaat formuleren en deze gedurende vijf dagen, verspreid over vier weken, gaat uitwerken. Elk groepje wordt begeleid door een medewerker van de faculteit Scheikundige Technologie.

Je kunt een kijkje nemen bij de onderwerpen van de masterclass Experience Chemistry! en de exacte data.

Voorwaarden inschrijving
Je zit in 5-vwo, hebt een N-profiel met Wiskunde B, Natuurkunde en Scheikunde en bent erg goed in de exacte vakken. Je bent gemotiveerd en hebt interesse in scheikunde.
Je docent(e) heeft je deelname goedgekeurd, je hebt je uiterlijk 15 december 2017 aangemeld via het inschrijfformulier en een motivatiemail gestuurd. Bij deelname aan de masterclass verplicht je je om alle dagen aanwezig te zijn. De aanmeldingen worden op individuele basis beoordeeld (dus niet in duo's).

Aanmelden masterclass
Je kunt je pas aanmelden na toestemming van je scheikundedocent(e). Vraag naar zijn of haar mailadres; je docent(e) wordt namelijk per e-mail op de hoogte gehouden over de masterclass. Bijna alle invoervelden zijn verplicht. Denk eraan dat een hotmailadres soms TU/e-mails als 'gevaarlijk' bestempelt en ergens anders plaatst.

Motivatiemail
Na je aanmelding ben je pas daadwerkelijk ingeschreven door het sturen van een motivatiemail (ongeveer een A4-tje). Mailen naar cheminfo.st@tue.nl binnen een dag na het versturen van je aanmelding (maar uiterlijk 15 december 2017 indien op de laatste dag is aangemeld).

In de mail staan in elk geval de volgende onderwerpen:
- de top drie van studies waar jouw voorkeur op dit moment naar uitgaat;
- waarom jij vindt dat scheikunde belangrijk is voor de maatschappij;
- uitleg waarom jij vindt dat we juist jou moeten uitnodigen voor deze masterclass.

Voldoe je aan al deze eisen? Meld je aan via het inschrijfformulier en vergeet niet direct een goede motivatiemail te sturen!