Op de hoogte blijven van ons nieuw aanbod?

Voor docenten en decanen

Studiesucces begint bij een goede aansluiting tussen het voortgezet en hoger onderwijs. In samenwerking met middelbare scholen, regionale partners, landelijke samenwerkingen en onze lerarenopleiding ontwikkelen we activiteiten voor leerlingen, docenten, decanen en coördinatoren die bijdragen aan het verkleinen van de inhoudelijke kloof tussen het voortgezet onderwijs en het wetenschappelijk onderwijs op de TU/e.

Speel video

Lesmateriaal, workshops, docentendagen en meer…

Speel video

Voorlichtingen, studiekeuze en meer…

Speel video

Regionale en landelijke samenwerkingsverbanden

Wie zijn wij?

De juiste student op de juiste plek. Challenge-based learning en blended learning, multidisciplinaire projecten, doorlopende leerlijnen, de juiste kennis én skills. Deze boodschap willen we niet alleen extern maar ook intern uitdragen. Samen met onze TU/e vakprofessionals, de lerarenopleiding, onze Innovation Space, Career Center & Professional Skills en niet te vergeten het grote team van enthousiaste studentassistenten ontwikkelen we diverse activiteiten voor zowel leerlingen als docenten en andere professionals in het voortgezet onderwijs, als voor onze eigen collega’s.

Met middelbare scholen, regionale partners en landelijke samenwerkingsverbanden hebben we structureel overleg om kennis te delen, participeren we in regionale en landelijke projecten en ontwikkelen we activiteiten en (les)materiaal.

Ons team bestaat uit:
Annemieke Vennix – Programmaleider Samen Opleiden Ontwikkelen Professionaliseren & VO-HO Netwerk
Marjoleine van Kollenburg – Programma Manager Aansluiting
Marjan van Ganzenwinkel – Trainer & Recruitment Team Manager
Emily van Leemput – Onderwijsontwikkeling Aansluiting
Evelien Arts – Medewerker Organisatie Aansluiting

Heb je vragen? Of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een activiteit op maat? Neem gerust contact met ons op.

Contact