ECTS punten
120 ECTS
Opleidingstype
Masteropleiding
Studieduur
2 jaar
Voertaal
Engels
Titel
Master of Science

Gericht op echte duurzame energie liefhebbers, brengt het EIT InnoEnergy masterprogramma  Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems  (SELECT) de route in kaart van elementaire, hernieuwbare energiebronnen naar toekomstige energiesystemen. En stimuleert daarbij het denken over wereldwijde verantwoordelijkheid tegelijkertijd. Tijdens dit programma kun je leren hoe je een echte bijdrage kunt leveren aan het minimaliseren van de milieu-impact van huidige en toekomstige energiesystemen. Dit programma is geclassificeerd als beste master in energie en natuurlijke hulpbronnen in West-Europa (EdUniversal Best Masters Ranking 2019)

PATHWAYS BEKIJKEN

Voordat een duurzame energiedienst wordt geleverd, moet de volledige ecologische footprint in overweging worden genomen. Het masterprogramma in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT)  begint bij het concept van elementaire hernieuwbare energiebronnen en beloopt de paden naar een toekomstig duurzaam energiesysteem. SELECT biedt je de competenties en gekwalificeerde, technische vaardigheden die je nodig hebt om een ​​verschil te maken op dit essentiële gebied.

Deze master  is een track binnen ons Sustainable Energy Technology-programma. Het gezamenlijks programma van top Europese universiteiten en de nauwe samenwerking met industriële partners maakt het een unieke leerervaring. Bovendien kun je met ons sterke concept voor internationale mobiliteit twee jaar aan twee verschillende universiteiten, doorbrengen  (1e jaar in Zweden of Spanje en 2e jaar aan de TU / e), opleiding volgen in business & ondernemerschap op top business schools en deelnemen aan real-life impactprojecten over de hele wereld.

EIT InnoEnnergy

Het EIT-label is een kwaliteitszegel dat door het European Institute of Innovation and Technology (EIT) wordt toegekend aan een onderwijsprogramma van het KIC  dat door het EIT positief is beoordeeld met betrekking tot de implementatie van het EIT-kwaliteitswaarborgings- en leerverbeteringsysteem (EIT QALE) en de toepassing van specifieke kwaliteitscriteria met aandacht voor de overkoepelende leerresultaten van het EIT (OLO's van het EIT), degelijk onderwijs in ondernemerschap, sterk geïntegreerde, innovatieve 'learning-by-doing'-curricula, internationale mobiliteit en reikwijdte.

Wil je meer informatie over EIT InnoEnergy? Klik hier.

Chat met onze studenten

Speel video

Toelating en inschrijving

Welk opleidingstype wil je volgen?

In welk land heb je je diploma gehaald?

Welke opleiding wil je volgen?

Contact

Deze opleiding is NVAO gekeurd. In Nederland beoordeelt de NVAO de interne kwaliteitszorg van universiteiten en hogescholen en de kwaliteit van hun opleidingen. Zie hier.