Expertbegeleiding Meesterproef

Ben je op zoek naar een TU/e expertbegeleider voor je meesterproef? Onze expertbegeleiders zijn Bachelor- of masterstudenten die op basis van hun studie en ervaringen worden gekoppeld aan meesterproeven. Ze hebben affiniteit met het onderwerp van je opdracht, hebben de expertise om antwoorden te geven op je vragen en je te begeleiden met je opdracht. Bekijk de bacheloropleidingen van de TU/e om uit te zoeken of we de expertise die je zoekt in huis hebben.

 

 • Wanneer: vanaf november 2023
 • Duur: 5 of 6 maanden
 • Kosten: gratis
 • Aantal projecten: we kunnen 15 projecten expertbegeleiding bieden. Wees er dus snel bij want vol = vol!
 • Aanmelddeadline: 15 oktober 2023
 • Gezamenlijke kick-off op TU/e campus: 27 oktober 2023. Zet deze datum dus alvast in je agenda en bespreek met je docent!

 

Wat moet je doen?

 1.  Hebben jullie een opdrachtgever gevonden? En hebben jullie de onderzoeksvraag en deelvragen beschreven? Dan kunnen jullie bepalen of de TU/e de juiste expertise in huis heeft. Bekijk de bacheloropleidingen van de TU/e en bepaal van welke studie je expertbegeleider afkomstig mag zijn.
 2. Meld je voor de aanmelddeadline aan via onderstaand formulier. Let op; we kunnen aan maximaal 15 projecten expertbegeleiding bieden, dus wees er snel bij want vol = vol! Één groepslid meldt jullie groepje aan via onderstaand formulier.
 3. Nadat wij de eerste 15 aanmeldingen gekoppeld hebben aan een expertbegeleider, ontvang je van ons een reactie met contactgegevens van de TU/e expertbegeleider.
 4. De expertbegeleiding kan nu beginnen! Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt, bespreek je PvA en projectplanning met de expertbegeleider en bedenk dat jullie ‘in the lead’ zijn. Begin met een kennismaking met je expertbegeleider, bijvoorbeeld op de TU/e campus.
 5. Tijdens de gezamenlijke kick-off op de TU/e campus ontmoet je je expertbegeleider, krijg je een planning workshop en loop je een rondje over de TU/e campus. Zet deze datum (zie hierboven) dus alvast in je agenda! Vergeet dit niet te bespreken met je docent op school.
 6. Onze kaders voor de expertbegeleiding vind je onder ‘Downloads’.
 7. De TU/e expertbegeleider zal, als dat gewenst is, aanwezig zijn bij jullie eindpresentatie. Hij/zij kan ook gevraagd worden om input voor jullie eindbeoordeling.

 

Download Kaders Expertbegeleiding Meesterproef.pdf

 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je (groepje) aan te melden voor expertbegeleiding van de TU/e. Let op; dit is nog niet definitief. Als je gekoppeld bent aan een expertbegeleider hoor je dit uiterlijk twee weken na de aanmelddeadline via e-mail.

 

 

 

 

 

 

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*)
Aanmelden