Ervaar een dag als TU/e-student!

Zit je in 5- of 6-vwo, heb je de Open Dagen al eens bezocht en wil je weten hoe het is om een dag student te zijn? Meld je dan aan voor onze Bachelor Groepsmeeloopdag!

Groepsmeeloopdagen Collegejaar 2018-2019

  • Data volgen

Wat kun je verwachten?

Je loopt met een groep studiekiezers een ochtend of middag mee met een student van de opleiding van je keuze. Samen volg je een programma dat je laat zien wat deze studie precies inhoudt. Je werkt in je groep aan een opdracht die goed weergeeft wat je tijdens deze opleiding kunt verwachten. Je hoort meer over de vakken en het curriculum. Je kijkt rond op onze innovatieve campus, maakt kennis met de studievereniging en sluit de ochtend of middag af met een picknick of borrel. Je kunt op één dag 2 opleidingen kiezen waarbij je wilt meelopen.

 

Interesse? Meld je aan via MyStart@TU/e

Wil je je aanmelden voor de Bachelor Groepsmeeloopdag? Log dan in of maak een account aan op MyStart@TU/e. De Groepsmeeloopdag is zichtbaar, op het moment dat de aanmelding open staat.

Als je al een account hebt met het juiste profiel en aangegeven hebt dat je op de hoogte wilt blijven ontvang je sowieso een uitnodiging voor de Bachelor Groepsmeeloopdag per e-mail. 

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van andere belangrijke informatie over studeren op de TU/e en aankomende events? Vink dit dan aan in je MyStart@TU/e profiel en zorg dat het up-to-date is, zodat je niks mist.

Wil je meer informatie over Groepsmeeloopdagen?

Neem dan contact met ons op. Stel je vragen via onderstaand contactformulier.