Bachelor meeloopdagen

Heb jij al één van onze Bachelor open dagen bezocht of een webinar bekeken? En wil je je nu verder verdiepen in één van onze opleidingen? Meld je aan voor een meeloopdag en ervaar zelf hoe het is om aan de TU/e te studeren!

Meeloopdagen 2019

Programma Meeloopdag
 • Woensdag 13 november 2019

  13:00-17:00 uur

 • Vrijdag 29 november 2019

  13:00-17:00 uur

Meeloopdagen 2020

 • Woensdag 11 maart 2020

  13:00-17:00 uur

 • Vrijdag 27 maart 2020

  13:00-17:00 uur

Wat kun je verwachten?

Tijdens een meeloopdag ga je direct naar de faculteit van de opleiding waar jij interesse in hebt. Daar word je ontvangen door onze studenten. Samen met andere studiekiezers volg je een programma dat je goed laat zien wat deze studie inhoudt.

Tijdens een meeloopdag

 • Ga je in groepsverband aan de slag met een opdracht die je inzicht geeft in de vakken van deze opleiding én de manier waarop je de vakken in praktijk kunt toepassen
 • Maak je kennis met onze campus en de studievereniging van de opleiding
 • Is er alle ruimte voor het stellen van vragen aan onze studenten

Aanmelden

Vanaf ongeveer een maand voor de meeloopdag kun je je aanmelden. Hiervoor moet je inloggen op je MyStart@TU/e account. Heb je nog geen account? Maak deze dan alvast aan. We sturen je een mailtje zodra je je kunt aanmelden!

Nog steeds twijfels?

Heb je na de meeloopdag nog steeds twijfels of een bepaalde studie bij je past? Dan kun je eventueel nog een proefstudeerdag aanvragen. Je loopt dan een dag(deel) mee met één van onze studenten en volgt de colleges die hij of zij die dag op zijn rooster heeft. Aanmelden kan– zodra de data bekend zijn - via je mystart@tue account. Let op: vanaf december 2019 geldt dat je je alleen voor proefstuderen kunt aanmelden als je daadwerkelijk een meeloopdag en/of open dag hebt gevolgd.

Vragen?

Heb je vragen over de meeloopdagen of over het proefstuderen? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Contact