Studeren aan de TU/e iets voor jou?

Bezoek onze bachelor open dag en ontdek het zelf!

Weet je nog niet precies wat je wilt studeren, maar spreekt techniek je aan? Lijkt het je tof technologische oplossingen te bedenken voor uitdagingen in de wereld om je heen? Bezoek dan onze bachelor open dag en ontdek of wij een studie bieden die bij jou past.

Bachelor open dagen collegejaar 2019-2020

  • Zaterdag 8 februari 2020

Wat kun je verwachten?

Programma
Tijdens een bachelor open dag maak je kennis met de TU/e campus, onze opleidingen én het studentenleven. Je kunt deze dag:

  • Presentaties van alle opleidingen bezoeken
  • Vragen stellen aan onze studenten op de infomarkt
  • Een kijkje nemen bij ons studenten sportcentrum
  • Ontdekken hoe onze studenten theorie in praktijk brengen in ons innovation space
  • Een bezoek brengen aan de studieverenigingen
  • Het verschil ontdekken tussen studeren aan het HBO en de universiteit
  • In gesprek met een decaan als je meer wilt weten over studeren met een beperking

Challenge based learning
Kies je voor een studie aan de TU/e? Dan krijg je straks verschillende soorten onderwijs waaronder challenge based learning projecten. Tijdens deze projecten werk je in teamverband aan echte technologische ontwerpopdrachten. De eerste auto op mierenzuur, elektrische motor, huisdrone en verschillende biosensoren om ziektes op te sporen. Stuk voor stuk innovaties bedacht door onze studenten. In het innovation space werken zij aan deze projecten. Ga er dus zeker een kijkje nemen tijdens de open dag!

Interesse? Meld je aan via MyStart@TU/e

Wil je een Bachelor open dag bezoeken? Log dan in of maak een account aan op MyStart@TU/e. De Bachelor open dagen zijn zichtbaar op het moment dat de aanmelding open staat. Aanmelden kan vanaf ongeveer 6 weken voor de Bachelor open dag.  

Als je al een account hebt met het juiste profiel en aangegeven hebt dat je op de hoogte wilt blijven ontvang je sowieso een uitnodiging voor de Bachelor open dagen per e-mail. 

Let op: de Bachelor open dagen zijn altijd vrij snel vol geboekt. Check toch regelmatig je account omdat er weer plaats kan komen bij een annulering.

Eindhoven door de ogen van een internationale student

Wat als je ver weg woont en daardoor niet in de gelegenheid bent om onze universiteit of de Bachelor open dagen te bezoeken? Wij nodigden 5 internationale studenten uit voor een geweldige reis naar Eindhoven, zodat ze onze universiteit, onze studenten en onze stad konden leren kennen. Benieuwd hoe ze het vonden? Bekijk dan deze korte aftermovie.

 

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van andere belangrijke informatie over studeren op de TU/e en aankomende events? Vink dit dan aan in MyStart@TU/e en zorg dat je profiel up-to-date is, zodat je niks mist.

Masteropleidingen

Volg je al een bacheloropleiding en heb je interesse in een masteropleiding, bezoek dan het Graduate School Event van de TU/e.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Stel je vragen via onderstaand contactformulier.