Op zoek naar een master, EngD of PhD programma? En wil je studeren aan een universiteit waar je echt aan de slag gaat met technologische oplossingen voor de wereld om je heen? Bezoek dan ons Graduate School Event: de open dag om te ontdekken wat onze Graduate School je te bieden heeft.

Tip: Bekijk alvast een opleidingsvideo van de opleidingen die je interessant lijken. Hierin vertellen docenten en studenten je alles over het curriculum, projecten en meer.

Ons volgende Graduate School Event is:

  • 19 maart 2024

    On campus

    datum onder voorbehoud

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Graduate School Event maak je kennis met de TU/e campus, onze opleidingen én alle extra services van onze Graduate School. Je kunt deze dag o.a.:

  • Presentaties van alle masteropleidingen bezoeken 
  • Een algemene presentatie over onze EngD en PhD programma’s bijwonen
  • Een rondleiding volgen naar de faculteit van het programma van je keuze
  • Al je vragen stellen aan onze studenten  tijdens de informatiemarkt op de campus
  • Meer te weten komen over onze extra faciliteiten

Aanmelden

Een paar weken voor het event gaat het aanmeldformulier open. Aanmelden kan via je MyStart@TU/e account. Heb je nog geen account? Maak er één aan en we informeren je per mail wanneer je je kunt aanmelden. Het Graduate School Event is zichtbaar in je account vanaf het moment dat de aanmelding open staat.

TU/e opleidingsvideo's

Wil je van te voren al meer informatie over onze studieprogramma’s? Kijk dan onze opleidingsvideo's om een beeld te krijgen. Klik hier.