Graduate School Event

Heb je interesse in een Master, PDeng of PhD aan de Technische Universiteit Eindhoven? Kom dan naar het TU/e Graduate School Event, de open dag waar je alles hoort over wat onze Graduate School je te bieden heeft.

Shape your own future

Tijdens het TU/e Graduate School Event heb je de mogelijkheid om presentaties bij te wonen van alle MSc programma’s en een algemene presentatie over onze PDEng en PhD programma’s. Daarnaast kom je meer te weten over de Career Academy, Honors Academy, International Experience, SkillsLab en innovation Space. Dit zijn faciliteiten die je helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen en je toekomstige carrière vorm te geven.
 

Interesse? Maak een account en meld je aan

Wil je het Graduate School Event bezoeken? Log dan in of maak een account aan op MyStart@TU/e, dan houden we je op de hoogte.
Het Graduate School Event is zichtbaar, op het moment dat de aanmelding open staat. Aanmelden kan vanaf ongeveer 6 weken voor  het event.

Het Graduate Event van 2019 heeft onlangs plaatsgevonden. Binnenkort is de nieuwe datum voor 2020 bekend. 

Als je al een account hebt met het juiste profiel en aangegeven hebt dat je op de hoogte wilt blijven ontvang je sowieso een uitnodiging voor het Graduate School Event per e-mail. 

TU/e webinars

Wil je van te voren al meer informatie over onze studieprogramma’s? Kijk dan een opgenomen webinar via de portal. Klik hier.

Contact