Bezoek de TU/e en proef de sfeer

Zit je in 3-, 4-, 5- of 6-vwo en heb je ook interesse in een opleiding aan de TU/e? Bezoek dan onze Open dagen. Tijdens de Open dagen kom je alles te weten over onze bacheloropleidingen en majors, de beroepsmogelijkheden en het studentenleven. Kortom, je proeft de sfeer. 

Open dagen collegejaar 2019-2020

  • Zaterdag 12 oktober 2019

  • Zaterdag 8 februari 2020

Wat kun je verwachten?

Op onze Open Dagen is van alles te beleven. Bezoek de presentaties van de opleidingen die je het meest interesseren, vraag alles wat je over de TU/e wilt weten aan onze studenten, ga naar het Studenten Sportcentrum of neem een kijkje in onze vooruitstrevende TU/e innovation Space!

Ben je een student met een functiebeperking? Dan kun je een persoonlijk gesprek met een studentendecaan inplannen over studeren met een beperking.

 

Interesse? Meld je aan via MyStart@TU/e

Wil je een Open dag bezoeken? Log dan in of maak een account aan op MyStart@TU/e. De Open dagen zijn zichtbaar op het moment dat de aanmelding open staat. Aanmelden kan vanaf ongeveer 6 weken voor de Open dagen.  

Als je al een account hebt met het juiste profiel en aangegeven hebt dat je op de hoogte wilt blijven ontvang je sowieso een uitnodiging voor de Open dagen per e-mail. 

Let op: de Open Dagen zijn altijd vrij snel vol geboekt. Check toch regelmatig je account omdat er weer plaats kan komen bij een annulering.

Eindhoven door de ogen van een internationale student

Wat als je ver weg woont en daardoor niet in de gelegenheid bent om onze universiteit of de Open Dagen te bezoeken? Wij nodigden 5 internationale studenten uit voor een geweldige reis naar Eindhoven, zodat ze onze universiteit, onze studenten en onze stad konden leren kennen. Benieuwd hoe ze het vonden? Bekijk dan deze korte aftermovie.

 

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van andere belangrijke informatie over studeren op de TU/e en aankomende events? Vink dit dan aan in MyStart@TU/e en zorg dat je profiel up-to-date is, zodat je niks mist.

Masteropleidingen

Volg je al een bacheloropleiding en heb je interesse in een masteropleiding, bezoek dan het Graduate School Event van de TU/e.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Stel je vragen via onderstaand contactformulier.