Bezoek de TU/e en proef de sfeer

Zit je in 3-, 4-, 5- of 6-vwo en heb je ook interesse in een opleiding aan de TU/e? Bezoek dan onze Open dagen. Tijdens de Open dagen kom je alles te weten over onze bacheloropleidingen en majors, de beroepsmogelijkheden en het studentenleven. Kortom, je proeft de sfeer. 

Open dagen collegejaar 2018-2019

  • vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018

  • vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019

  • zaterdag 18 mei 2019

Wat kun je verwachten?

Op onze Open dagen is van alles te doen. Bezoek de presentaties van de opleidingen die je het meest interesseren, volg het verdiepende programma op de faculteit, bezoek het Studenten Sportcentrum of doe mee aan de Innovation Space Challenge in onze Innovation Space!

Onze studenten en docenten staan klaar om jouw vragen over studeren aan de TU/e te beantwoorden.

Interesse? Meld je aan via MyStart@TU/e

Wil je een Open dag bezoeken? Log dan in of maak een account aan op MyStart@TU/e. De Open dagen zijn zichtbaar, op het moment dat de aanmelding open staat. Aanmelden kan vanaf ongeveer 6 weken voor de Open dagen.  

Als je al een account hebt met het juiste profiel en aangegeven hebt dat je op de hoogte wilt blijven ontvang je sowieso een uitnodiging voor de Open dagen per e-mail. 

Let op: de Open Dagen zijn altijd vrij snel vol geboekt. Check toch regelmatig je account omdat er weer plaats kan komen bij een annulering.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van andere belangrijke informatie over studeren op de TU/e en aankomende events? Vink dit dan aan in MyStart@TU/e en zorg dat je profiel up-to-date is, zodat je niks mist. Een up-to-date profiel zorgt ervoor dat je alle voor jou relevante events en informatie te zien krijgt op de homepagina van je account. Dus houd je profiel up-to-date, log regelmatig in en blijf op de hoogte! 

Masteropleidingen

Volg je al een bacheloropleiding en heb je interesse in een masteropleiding, bezoek dan het Graduate School Event van de TU/e.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Stel je vragen via onderstaand contactformulier.