Profielwerkstukondersteuning Scheikundige Technologie

Voor wie

De profielwerkstukondersteuning is voor gemotiveerde leerlingen uit 5- en 6-vwo die voor hun profielwerkstuk een eigen onderzoek binnen het vakgebied scheikunde willen uitvoeren.

Wanneer

De profielwerkstukondersteuning vindt op meerdere dagen in het voor- en najaar plaats.

  • Woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2019

  • Dinsdag 16 en woensdag 17 juni 2020

Wat houdt de profielwerkstukondersteuning in?

Tijdens de profielwerkstukondersteuning kun je het praktische gedeelte van je profielwerkstuk (deels) bij ons uitvoeren. Wij bieden een aantal faciliteiten die op middelbare scholen niet beschikbaar zijn en je kunt met je eigen onderzoeksvraag een dag(deel) bij ons terecht. Afhankelijk van je onderzoeksvraag en de beschikbaarheid kun je bij ons een halve of hele dag terecht om je analyses of synthese/zuivering onder professionele begeleiding uit te voeren. In dit overzicht kun je zien welke faciliteiten wij aanbieden.

De practicumbegeleider zal contact opnemen over de mogelijkheden voor jouw onderzoek. In sommige gevallen mag het ingestuurde onderzoeksvoorstel om veiligheidsredenen niet uitgevoerd worden. In overleg met de practicumbegeleider kan dan gekeken worden naar een alternatieve procedure.

Aanmelding

Inschrijving voor de data in oktober is mogelijk vanaf 1 september tot en met 30 september 2019 via MyStart@TU/e. Houd wel rekening met de voorwaarden voor inschrijving.

Je meldt je in eerste instantie aan voor beide dagen. Afhankelijk van je onderzoeksvraag en de beschikbaarheid kun je bij ons een halve of hele dag terecht om je analyses (of eventuele synthese/zuivering) onder begeleiding uit te voeren. Wij zullen je z.s.m. na je aanmelding laten weten welk(e) dag(deel) je bij ons terecht kunt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de profielwerkstukondersteuning of antwoorden op vragen over de studie Chemical Engineering and Chemistry kun je contact opnemen met de studievoorlichter via onderstaand contactformulier of via telefoonnummer 040- 2475849.

Contact