Scheikundige Technologie

Vwo-werkweek

Voor wie

De vwo-werkweek is voor leerlingen die naar 6-vwo gaan en belangstelling hebben voor scheikunde of scheikundige technologie.

Wanneer

De vwo-werkweek 2022 vindt plaats van maandag 29 augustus t/m donderdag 1 september 2022.

Wat houdt de vwo-werkweek in?

Je werkt vier dagen in een groep van gemiddeld 4 leerlingen aan een interessant project uit één van de verschillende onderzoeksgroepen binnen de faculteit Scheikundige Technologie. Je mag hierbij gebruik maken van geavanceerde apparatuur in professionele lab ruimtes onder deskundige begeleiding van een ouderejaarsstudent. In deze week kun je ook ervaren hoe het is om te studeren aan een universiteit.

Sfeerimpressie

Eindpresentatie als afsluiting

We sluiten de week af met een (poster)presentatie van het project, waarin je de resultaten presenteert aan de andere groepen en aan medewerkers van de faculteit. Op deze manier krijg je ook ervaring met andere aspecten van scheikunde en scheikundige technologie, buiten de ervaring die je hebt opgedaan in je eigen project.

Overnachten

Wij bieden een overnachtingsplaats aan. Je slaapt met je medestudenten in de sporthal van TU/e-campus. Tijdens de nacht is er een speciale begeleider aanwezig.

Aanmelden

Inschrijving via MyStart@TU/e is mogelijk tot en met 13 juni 2022. Houd wel rekening met de voorwaarden voor inschrijving. Omdat er veel belangstelling is raden wij aan snel aan te melden. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Meer informatie

Voor meer informatie over de vwo-werkweek of antwoorden op vragen over de studie Chemical Engineering and Chemistry kun je contact opnemen met cheminfo.st@tue.nl .