Scheikundige Technologie

Vwo-werkweek

Voor wie

De vwo-werkweek is voor leerlingen die naar 6-vwo gaan en belangstelling hebben voor scheikunde of scheikundige technologie.

Wanneer

De vwo-werkweek 2019 vindt plaats van maandag 26 augustus t/m donderdag 29 augustus 2019.

Wat houdt de vwo-werkweek in?

Je werkt vier dagen in een groep van gemiddeld 6 leerlingen aan een interessant project uit één van de verschillende onderzoeksgroepen binnen de faculteit Scheikundige Technologie. Je mag hierbij gebruik maken van geavanceerde apparatuur in professionele lab ruimtes onder deskundige begeleiding van een ouderejaarsstudent. In deze week kun je ook ervaren hoe het is om te studeren aan een universiteit.

Sfeerimpressie

Eindpresentatie als afsluiting

We sluiten de week af met een posterpresentatie van het project, waarin je de resultaten presenteert aan de andere groepen en aan medewerkers van de faculteit. Op deze manier krijg je ook ervaring met andere aspecten van scheikunde en scheikundige technologie, buiten de ervaring die je hebt opgedaan in je eigen project.

Overnachten

Iedereen kan blijven overnachten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelding

Inschrijving is mogelijk tot en met 26 mei 2019 via MyStart@TU/e. Houd wel rekening met de voorwaarden voor inschrijving. Omdat er veel belangstelling is en een beperkt aantal plaatsen, hanteren we in eerste instantie een maximum van twee leerlingen per school. Leerlingen die als reserve zijn ingeschreven mogen deelnemen als het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt is. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Meer informatie

Voor meer informatie over de vwo-werkweek of antwoorden op vragen over de studie Scheikundige Technologie kun je contact opnemen met de studievoorlichter via onderstaand contactformulier of via telefoonnummer 040- 2475849.