Postgraduate onderwijs

Ingenieurs en andere kenniswerkers op het terrein van techniek en bètawetenschappen blijven zich door ontwikkelen, ook na het afronden van hun opleiding aan de TU/e of een andere universiteit. De TU/e biedt tal van mogelijkheden op het terrein van post-initieel onderwijs en verdere professionele ontwikkeling. Dit onderwijs wordt deels vanuit de TU/e  en deels in samenwerking met externe partijen ontwikkeld en verzorgd. Kijk hieronder voor een overzicht van  de verschillende aanbieders van postgraduate onderwijs.

TIAS

TIAS, School for Business and Society van Tilburg University en de TU/e, biedt een breed en flexibel palet aan internationaal erkende managementopleidingen.
Lees meer >

3TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute

De 3TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute verzorgt twintig ontwerpersopleidingen. In deze betaalde opleiding vergroot je je technologische kennis, maar je leert deze ook toepassen in de praktijk.
Lees meer >

The High Tech Institute

Het High Tech Institute verzorgt onderwijs op het terrein van mechatronica, precision engineering, systeemarchitectuur, optica, en dergelijke.
Lees meer >

PAO Techniek en Management

PAO Techniek en Management (PAOTM) is een platform voor post initieel onderwijs in de techniek, de bètawetenschappen en het technisch management.
Lees meer >

SMPE/e

SMPE/e, School of Medical Physics and Engineering Eindhoven, van de TU/e verzorgt tweejarige post-masteropleidingen en cursussen voor technologie professionals in de zorg.
Lees meer >