Master Kick-off, 28-31 Augustus 2017

Het programma van de Master Kick-off is leerzaam en uitdagend en zorgt ervoor dat je goed voorbereid kunt beginnen aan je masteropleiding.

• Tweedaagse challenge in het thema Smart Tech, Smart Society, Smart Cities
  • Verschillende teambuildingsworkshops
  • Lezingen door gastsprekers
  • Netwerkborrel en -barbecue
  • Sportdag met een greep uit het indrukwekkende aanbod van het Studenten Sport Centrum, de studentensportverenigingen en culturele verenigingen

Dagprogramma

Op maandag 28 augustus kunnen nieuwe studenten zich inschrijven aan de universiteit en een activiteit bijwonen van internationale studentenvereniging Cosmos.

Dinsdag 29 augustus is de eerste dag van de challenge. De gehele dag werk je met je team aan de challenge. Tussendoor kun je deelnemen aan de teambuildingsworkshops en organiseert jouw faculteit een informatieprogramma.

Woensdag 30 augustus kunnen jullie ’s ochtends en ’s middags nog aan de challenge werken en het faculteitsprogramma bezoeken. Halverwege de middag begint een inspirerende lezingserie, en ondertussen buigt de jury zich over jullie inzendingen. Een selectie uit de beste teams krijgt de kans om hun oplossing voor de jury en de andere studenten te presenteren. Tijdens de netwerkborrel en -barbecue zal bekend worden gemaakt welke teams gewonnen hebben en kun je in een ontspannen omgeving kennismaken met TU/e docenten en professionals uit het bedrijfsleven.

Donderdag 31 augustus gaat het roer helemaal om en duiken we in het studentenleven. Overdag kun je kennismaken met de culturele verenigingen, de sportverenigingen en het Studenten Sport Centrum, en ’s avonds ben je uitgenodigd voor een gezellige activiteit.