Sponsoring

Voor bedrijven in de hightechsector is het essentieel om goede, gemotiveerde werknemers aan te trekken. Vaak begint een goede relatie met aanstormend talent al met een stage of een afstudeerproject.

Het begin van de masterfase is hét moment waarop jonge engineeringtalenten serieuzer gaan kijken naar hun wensen en dromen voor de toekomst. De meest gedreven en ondernemende studenten van 2017 zullen voor het eerst bijeenkomen op de Master Kick-off. Samen zetten ze hun tanden in een uitdaging die geïnspireerd is op het bedrijfsleven. Dat maakt de Master Kick-off een ideaal moment om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Wat           Introductiedagen voor aankomende (internationale) masterstudenten
Wanneer   28 t/m 31 augustus 2017
Waar          Technische Universiteit Eindhoven

Draag bij aan het programma

De beste manier om een goed beeld te scheppen van uw bedrijf is om studenten uit te nodigen met u mee te denken over actuele uitdagingen. Dat kan door een bijdrage te leveren aan het programma.

• Het aanleveren van juryleden en experts
  • Het geven van lezingen
  • Het doneren van prijzen en meedoen aan de netwerkborrel

Promotie-opties

Ook bieden wij de mogelijkheid voor promotie van uw naam of logo.

• Posts op de Master Kick-off Facebookpagina met uw tekst, afbeelding en link
  • Uw banner of vlag op verschillende locaties op het TU/e-terrein
  • Uw logo op lunch- en dinerbonnen
  • Uw logo op koffiebekers tijdens de challenge
  • Ook is er een hoofdpartnerschap mogelijk, prijs in overleg

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Eline Dolkemade (intro.master@tue.nl).