Aanmelden

Hoe meld ik me aan?

Voor wie

De Intro is bedoeld voor alle bachelor studenten die volgend collegejaar aan een nieuwe studie beginnen aan de TU/e.

Aanmelden

Na je inschrijving bij de TU/e krijg je een mail met daarin een link om je aan te melden voor de introductieweek. Deze worden in eind juni of in juli verstuurd.

Er is een kans dat deze mail in je spam of junk folder staat. Vergeet deze dus niet te bekijken. 
 

Welkomspakket

Voor de introductie begint ontvang je een welkomstpakket met meer informatie over de inhoud van de introductieweek. Wanneer je deze binnenkrijgt hangt af van je moment van inschrijving aan de universiteit. 

Kosten

De deelnemerskosten voor de intro 2019 zijn nog niet bekend. De kosten voor 2018 waren €105, dus rond dat bedrag moet je rekenen. Daar zijn alle maaltijden tijdens de introweek inbegrepen.


Allergie of speciaal dieet

Laat ons weten als je allergisch bent voor bepaalde voeding(sstoffen) via het contactformulier. Vermeld je naam, studie en waar je precies allergisch voor bent. Wij zullen dit dan opnemen met de cateraar van de Introductieweek.

Last minute inschrijving?

Mocht je op het laatste moment besluiten om aan de TU/e te gaan studeren en heb je jezelf hierdoor niet op tijd kunnen inschrijven voor de Intro, schrijf je dan in tijdens de na-inschrijvingen. Deze na-inschrijvingen zijn op maandagochtend 19 augustus bij Education and Student Affairs in het gebouw MetaForum. Na-inschrijven kan alleen met PIN betaling. We kunnen geen contant geld aannemen.

Alcohol en veiligheid

De introductieweek is een jaarlijks terugkerend evenement vooraf aan de start van het collegejaar van de TU/e.

Eerstejaars studenten van de TU/e leren de universiteit en de stad Eindhoven kennen, samen met ouderejaars die hen wegwijs maken in het studentenleven. Naast studie gerelateerde aspecten zijn de sociale evenementen een belangrijk onderdeel van de Intro. Op en rondom het TU/e terrein speelt zich een belangrijk gedeelte van het studentenleven af.

Voor al deze activiteiten treffen we de nodige maatregelen op het gebied van alcohol en veiligheid. Deze zijn na te lezen in ons veiligheidsplan en ons alcoholbeleid, zie de downloads hieronder.

Contact

Nog vragen over de Intro? Stel ze via onderstaand contactformulier!