Digitale leer- en werkomgeving

De Technische Universiteit Eindhoven heeft een combinatie van systemen die studenten ondersteunen op het gebied van onderwijs.

Al deze systemen zijn toegankelijk via MyTU/e, het persoonlijk portaal. MyTU/e is een soort startpagina waarop alle informatie die je nodig hebt voor je studie overzichtelijk bij elkaar staat. Je bent overal direct ingelogd en kunt vanuit de verschillende tegels zo doorklikken naar het systeem of de website die je nodig hebt. In MyTU/e vind je onder meer de volgende onderwijssystemen:

OSIRIS

In het studenteninformatiesysteem OSIRIS staan al je officiële studentgegevens. Van je cijfers en je studievoortgang tot je adresgegevens, vanaf het moment dat je je inschrijft tot aan je afstuderen.

Canvas

In het Learning Management Systeem Canvas vind je alles dat je nodig hebt tijdens het volgen van je onderwijs. Per vak vind je hier bijvoorbeeld een studeerwijzer, lesmateriaal, (tussen)opdrachten, feedback of announcements van vakken.

PlanApp

In de PlanApp maak je een persoonlijk studieprogramma en -planning. Je vindt er tools om een conceptplan te maken en informatie om je te oriënteren op je programma voor volgend jaar.

MyTimeTable

In MyTimeTable vind je je vak- en tentamenroosters. Je kunt deze roosterinformatie inzien in MyTimeTable zelf, via de agendafunctie van MyTU/e of door te syncen met je eigen agenda in Outlook, Google calendar of iCalendar.