Horeca

Bijna elk gebouw op de campus van de TU/e heeft een kantine waar u tussen 11.30 en 14.00 kunt lunchen. Elke week is een nieuw menu samengesteld en elke dag zijn er verschillende menu's, afhankelijk van uw kantine van keuze.

Gemini

Gemini is open op werkdagen, maandag t/m donderdag van 09.00 - 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 15.00 uur. 's Avonds worden warme maaltijden geserveerd.

University Club

Brasserie-restaurant De University Club is sinds december 2014 gesloten. Tijdelijke locaties zullen beschikbaar zijn tot de heropening van het Hoofdgebouw en de University Club in 2018.

MetaForum - UC The Lounge

Op de 3e verdieping van MetaForum, naast de vergaderzalen 3.119 en 3.122, is een ruimte  waar u een lunch, diner of een receptie voor maximaal 30 personen kunt genieten, genaamd UC - The Lounge. Om te reserveren kunt u een e-mail sturen naar cafedezwartedoos@tue.nl of het Aanvraagformulier UC - The Lounge 2016 downloaden, invullen en versturen.

Grand café en filmhuis De Zwarte Doos

Grand café en filmhuis De Zwarte Doos is de ontmoetingsplek op de TU/e-campus voor studenten en medewerkers én voor bezoekers van buiten de TU/e. In het grand café met restaurant en terras kunt u genieten van een lunch, diner of borrel met uitzicht op rivier De Dommel. De Zwarte Doos bevindt zich vooraan het Limbopad, naast gebouw Vertigo.
In de bioscoopzaal ziet u wekelijks nieuwe films en de zaal is regelmatig het decor van lezingen. Er zijn drie vergaderruimten en er is een lounge waar diverse activiteiten worden georganiseerd, van debatten tot borrels. De filmzaal is ook geschikt voor lezingen. De verschillende ruimten zijn te reserveren via de pagina Zaalverhuur.