Aanmelden

De Intro is bedoeld voor alle studenten die volgend collegejaar aan een nieuwe studie beginnen aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Na je inschrijving bij de TU/e krijg je een mail met daarin een link om je aan te melden voor de introductieweek. Deze worden in eind juni of in juli verstuurd. Voor de introductie begint ontvang je een welkomstpakket met meer informatie over de inhoud van de  introductieweek. Wanneer je deze binnenkrijgt hangt af van je moment van inschrijving aan de universiteit. De deelnemerskosten voor de intro 2018 zijn €105, daarvoor zijn alle maaltijden gedurende de introweek inbegrepen.  In het geval dat je allergisch bent voor bepaalde voeding(sstoffen) horen we dat graag. Je kunt dan een e-mail sturen naar de Centrale Introcommissie o.v.v. je naam, studie en waar je precies allergisch voor bent. Wij zullen dan contact opnemen met de cateraar van de introductieweek.

Mocht je op het laatste moment besluiten om aan de TU/e te gaan studeren en heb je jezelf hierdoor niet op tijd kunnen inschrijven voor de Intro dan kan dit alsnog tijdens de na-inschrijvingen. Deze na-inschrijvingen vinden plaats op maandagochtend 20 augustus bij Education and Student Affairs in het MetaForum. Na-inschrijven is enkel mogelijk wanneer met PIN betaald wordt, aangezien er geen contant geld wordt geaccepteerd.