Organisatie

De Intro wordt georganiseerd door de Centrale Introductiecommissie van de Technische Universiteit Eindhoven in combinatie met alle studentenorganisaties. Ook zijn introbegeleiders, stafmedewerkers en overige vrijwilligers onmisbaar bij de organisatie van de dit enorme evenement.

Centrale Introductiecommissie

De Centrale Introductiecommissie van 2017 bestaat uit:

Koen van Bentem
Fenno van de Eijnde
Mayra Goevaerts
Anouk van Helvoirt
Niek van Rooij
Trinidad Signorelli

Vrijwilligers

Vond jij je eigen Intro ook zo gaaf en lijkt het je leuk om een keer introbegeleider te zijn? Vraag dan na bij je studievereniging wat je moet doen om introbegeleider te worden. Alle introbegeleiders dienen de introbeleidersdag in augustus te volgen.

Ben je al een keer introbegeleider geweest en wil jij de toekomstige begeleiders jouw kennis en ervaring van die belevenis overdragen tijdens de introbegeleidersdag, word dan stafmedewerker. We zijn nog hard op zoek naar stafmedewerkers en mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een e-mail naar de Centrale Introcommissie.

Om er een fantastische week van te maken zijn er uiteraard nog vele andere vrijwilligers nodig. Elk jaar zijn er weer helden die de feesten helpen opbouwen, lunchpakketten uitdelen of de orde bewaren tijdens het cultuurfestival. Vind jij het leuk om hieraan mee te helpen, stuur dan ook een e-mail.