Organisatie

De Intro wordt georganiseerd door de Centrale Introductiecommissie van de Technische Universiteit Eindhoven in combinatie met alle studentenorganisaties. Ook zijn introbegeleiders, stafmedewerkers en overige vrijwilligers onmisbaar bij de organisatie van de dit enorme evenement.

Centrale Introductiecommissie

De Centrale Introductiecommissie van 2018 bestaat uit:

Bachelor intro
Edda van Teeffelen
Niek van Bavel
Noud van de Gevel
Robert van Andel
Tijmen Scharff
Pim Suijkerbuijk

Master Kickoff
Anne Perenboom
Dennis Marinissen
Stijn van Himste

Vrijwilligers

Vond jij je eigen Intro ook zo gaaf en lijkt het je leuk om een keer introbegeleider te zijn? Vraag dan na bij je studievereniging wat je moet doen om introbegeleider te worden. Alle introbegeleiders dienen de introbeleidersdag in augustus te volgen.

Ben je al een keer introbegeleider geweest en wil jij de toekomstige begeleiders jouw kennis en ervaring van die belevenis overdragen tijdens de introbegeleidersdag, word dan introgrootouder. We zijn nog hard op zoek naar introgrootouders en mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een e-mail naar de Centrale Introcommissie.

Om er een fantastische week van te maken zijn er uiteraard nog vele andere vrijwilligers nodig. Elk jaar zijn er weer helden die de feesten helpen opbouwen, lunchpakketten uitdelen of de orde bewaren tijdens het cultuurfestival. Vind jij het leuk om hieraan mee te helpen, vul dan deze Google Form in.