Veel gestelde vragen

Wanneer vindt de introductieweek in 2018 plaats?

Deze zal plaatsvinden tussen maandag 20 augustus en vrijdag 24 augustus 2018.

Ik kan maar een paar dagen van de Intro aanwezig zijn. Is dit een probleem?

In principe is dit geen probleem. Het is natuurlijk wel jammer om een deel te missen, want de Intro is een goede en gezellige manier om kennis te maken met de TU/e en Eindhoven. Indien je besluit toch mee te doen, laat dan via een e-mail naar intro@tue.nl weten wanneer je aan- en afwezig bent en welke studie je gaat doen. Geef dit tijdens de week voor de zekerheid ook door aan je Intro-ouders (ouderejaars studenten die je gedurende week begeleiden). Je bent wel het volledige bedrag van € 105,- inschrijfgeld verschuldigd.

Ik heb de aanmelddeadline van 7 augustus gemist. Kan ik me nog aanmelden?

Ja, dat kan. Stuur voor 17 augustus een e-mail naar intro@tue.nl. Je krijgt dan de betaalinformatie vanzelf toegestuurd. Lukt dit niet, dan kan je je maandag 20 augustus melden bij de ESA-balie in het MetaForum om je aan te melden en te betalen (check na-inschrijven).

Ik heb de betaaldeadline van 7 augustus gemist. Kan ik nog deelnemen aan de Intro?

Ja, dat kan. Stuur voor 17 augustus een e-mail naar intro@tue.nl. Lukt dit niet, dan kan je je maandag 20 augustus melden bij de ESA-balie in het MetaForum om daar te betalen (check na-inschrijven).

Ik heb me aangemeld voor de Intro, maar kan helaas niet aanwezig zijn. Kan ik me nog afmelden?

Ja, dat kan. Wel erg jammer! Stuur voor 7 augustus een e-mail naar intro@tue.nl met daarin je studentnummer en het wordt geregeld. Indien je je na deze datum afmeldt krijg je je inschrijfgeld niet meer terug.

Ik heb al betaald voor de Intro, maar kan helaas niet aanwezig zijn. Kan ik het geld terug krijgen?

Ja, dat kan. Stuur voor uiterlijk 7 augustus een e-mail naar intro@tue.nl met daarin een betaalbewijs en het rekeningnummer en de naam van de persoon die betaald heeft.

Moet ik een slaapplek regelen voor tijdens de Intro?

Het wordt geadviseerd om een slaapplek in Eindhoven te hebben tijdens de Intro. Je kan vaak via medestudenten van je Introgroepje wel ergens blijven slapen, maar je kan ook van tevoren via www.crashplace.nl iets regelen.

Ik ben vorig jaar aan de TU/e begonnen, maar gestopt en begin nu opnieuw met studeren. Kan ik me aanmelden voor de Intro?

Ja, dat kan. Het klopt dat je geen informatie hebt ontvangen over de inschrijving hiervan. Je kan je aanmelden door (voor 17 augustus) een e-mail naar intro@tue.nl te sturen met daarin je studentnummer en het wordt geregeld. Je dient dan dezelfde dag nog te betalen (de gegevens krijg je gemaild).

Ik heb een functiebeperking en wil graag de Intro meelopen. Moet ik dan van te voren melden?

Ondervind je problemen of belemmeringen, dan is het belangrijk dat je hier tijdig melding van maakt, zodat we kunnen bezien of we voor jou extra zaken moeten regelen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de studentendecanen van het Onderwijs en Studenten Service Centrum, via STU@tue.nl. Daarnaast ontvangen wij graag een e-mail via intro@tue.nl. Meer weten over studeren over met een functiebeperking? Kijk dan eens hier.