Master Kick-off

Aanmelden

Hoe meld ik me aan?

Voor wie
De Master Kick-off is bedoeld voor alle studenten die volgend collegejaar aan een masteropleiding beginnen aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Aanmelden
Eerstejaars master studenten ontvangen kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier van de TU/e. Doorstroom studenten van de TU/e ontvangen een mail van Education and Student Affairs met daarin een link om zich aan te melden voor de Master Kick-off.

Kosten
De deelnemerskosten voor de Master Kick-off 2019 bedraagt € 75. Daar zijn alle maaltijden en activiteiten tijdens deze week inbegrepen.Betaal op tijd, want na 16 augustus komen € 25 adminstratiekosten erbij.

Allergie of speciaal dieet
Laat ons weten als je allergisch bent voor bepaalde voeding(sstoffen) via het TU/e inschrijfformulier. Wij zullen dit dan opnemen met de cateraar van de Master Kick-Off.

Last minute inschrijving?
Mocht je op het laatste moment besluiten om aan de TU/e te gaan studeren en heb je jezelf hierdoor niet op tijd kunnen inschrijven voor de Master Kick-off, schrijf je dan in tijdens de na-inschrijvingen. Deze na-inschrijvingen zijn op dinsdag 27 augustus bij de Congresbalie in het Auditorium.  Na-inschrijven kan alleen met PIN betaling. We kunnen geen contant geld aannemen.

Vragen over de Master Kick-Off?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!