Toelating en inschrijving

Je kunt hieronder bekijken of je met jouw vooropleiding toelaatbaar bent tot een van de TU/e-opleidingen en hoe je je kunt inschrijven voor de opleiding van je keuze.

Toelating en inschrijving

Welk opleidingstype wil je volgen?

In welk land heb je je diploma gehaald?

Welke opleiding wil je volgen?

Blijf op de hoogte
Ben jij je aan het oriënteren op een vervolgstudie op de TU/e? En wil je op de hoogte blijven van informatie over onze opleidingen en aankomende voorlichtingsactiviteiten en events? Maak dan een account aan op MyStart@TU/e.  

Geef je voorkeuren aan in je profiel, zodat je altijd de voor jou relevante en meest actuele informatie ontvangt over aankomende events. Zorg ervoor dat je profiel up-to-date blijft, dan ontvang je ook alleen de voor jou relevante informatie!  

Disclaimer
TU/e streeft ernaar dat alle weergegeven informatie correct is. We kunnen echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. 

Intellectueel eigendomsrecht
We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt voor ondernemerschap. Bij de TU/e hoef je daarom geen afstand te doen van je vindingen. Dit betekent dat je vindingen jouw intellectueel eigendom blijven.