Automotive, Electrical Engineering en Biomedische Technologie

‘Enjoy Engineering’

De faculteiten Electrical Engineering en Biomedische Technologie bieden jaarlijks de masterclasses ‘Enjoy Engineering’ aan: verdiepende workshops voor getalenteerde scholieren met een N-profiel uit 5 vwo. Voor scholieren die overwegen een bètastudie te gaan doen, kan het volgen van de masterclasses helpen bij het maken van een gegronde studiekeuze.

Tijdens de masterclassdagen werken uw leerlingen in kleine groepen met leerlingen van andere scholen aan hun eigen onderzoek, onder deskundige begeleiding.  Ook maken zij kennis met de universiteit en het studentenleven. De onderwerpen en het programma kunnen jaarlijks veranderen. Kijk daarom voor actuele informatie op de website www.tue.nl/mcee. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar mcee@tue.nl.