Decanendagen

Ben je decaan op een middelbare school en wil je graag een dag de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) bezoeken? Speciaal voor decanen en decanenkringen organiseert de TU/e decanendagen met programma's op maat.

Thema's
Een bezoek aan de TU/e is  steeds georganiseerd rondom een bepaald thema, zoals gezondheidszorg, energie en duurzaamheid, of mobiliteit en logistiek. De onderdelen binnen een thema zijn interdisciplinair en samengesteld uit aansprekende projecten uit verschillende faculteiten van de TU/e in combinatie met presentaties over onderwijs dat gerelateerd is aan deze projecten.

Dagindeling
Als dagindeling zijn er twee programma's opgesteld, waaruit je zou kunnen kiezen. In elk programma is ruimte gereserveerd waarin je met je decanenkring een vergadering zou kunnen houden. Beide programma's verschillen in de mate waarin aandacht wordt besteed aan een thema, dan wel op Lob-versterking. Zowel de dagindeling als de invulling van de thema's is bedoeld als voorbeeld. Specifieke wensen van je decanenkring om bepaalde onderdelen aan te passen, kunnen altijd worden meegenomen.

Bekijk hier:

De datum voor een decanendag wordt in overleg vastgesteld. Er zijn namelijk geen vaste data voor de decanendagen gepland. Op die manier kun je de decanendag optimaal inplannen in je eigen rooster!