Voor hbo en wo bachelorstudenten

Na het afronden van een hbo- of wo-opleiding sta je voor de keuze: ga je de arbeidsmarkt op of doorstuderen? Kies je voor doorstuderen voor een masteropleiding, dan kan de TU/e je coachen in dit studiekeuzeproces.

Vind uit welke masteropleiding bij jou past!

• Bezoek de masteropleiding waarin je interesse hebt tijdens het TU/e Graduate School Event
  • Bekijk de doorstroommogelijkheden binnen de 3 TU’s in de doorstroommatrix
  • Op de Universitaire Mastersite vind je het complete overzicht van alle Masters in Nederland
  • Vraag een individueel masterkeuzegesprek aan via studiekeuze@tue.nl.
  • Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn na je studie? Neem dan contact op met het TU/e CareerCenter en kom erachter welke werkgever en functie het beste bij jou past.
  • Het kan voorkomen dat jouw hbo- of wo- opleiding niet direct toegang biedt tot de masteropleiding, het is dan vaak mogelijk om een schakelprogramma te volgen om deze deficienties weg te werken.

Bereid je voor op een TU/e masteropleiding!