Graduate School Event

Ontdek onze master-, PDEng- en PhD-opleidingen

Op donderdag 16 februari 2017 organiseren we het TU/e Graduate School Event. Tijdens het event kun je uitgebreid kennismaken met alle masteropleidingen van de TU/e. Je kunt er ook terecht met al je vragen over toelating, inschrijving en financiën. Ben je masterstudent en wil je na je masteropleiding een PDEng (technologische ontwerpersopleiding) of PhD (promotietraject) doen? Bezoek dan het event en ontdek welke mogelijkheden de TU/e je biedt.

Aanmelden event

Interesse in onze opleidingen? Meld je dan nu aan voor het Graduate School Event van donderdag 16 februari.

Wil je meer weten over het event, bekijk dan het programma.

Aanmelden webinar

Kun je niet live aanwezig zijn op het event, dan kun je je aanmelden voor een webinar. Tijdens een webinar kun je je al je vragen stellen aan een docent en student.
Meld je aan via onderstaande links:

Na afloop ontvang je de opgenomen versie van het webinar.