Bij vrijwel ieder vak heb ik dit jaar groepsprojecten gehad. Dit kan erg leuk zijn; met een groep een bedrijfsprobleem oplossen, of een onderzoek doen naar leiderschap.

Roeland Hoefnagels, student

Binnen je bacheloropleiding heb je een keuzeruimte. Het grote voordeel is dat je je opleiding kunt inrichten naar je eigen behoeften.

Ik vond het heel lastig om een studiekeuze te maken. Ik wilde graag niet te specialistisch bezig zijn, omdat ik van mezelf weet dat ik niet lang geïnteresseerd kan blijven in één bepaald vak. Het fijne aan Industrial Engineering vind ik dat het een brede afwisselende studie is. De vakken zijn erg gevarieerd, precies wat ik zoek.  

Binnen je bacheloropleiding heb je een keuzeruimte. Het grote voordeel is dat je je opleiding kunt inrichten naar je eigen behoeften. De studie is me tot op heden erg goed bevallen. De eerste weken is het fijn dat je begeleiding hebt van een studentmentor, waar je met al je vragen terecht kunt.  

Bij vrijwel ieder vak heb ik dit jaar groepsprojecten gehad. Dit kan erg leuk zijn; met een groep een bedrijfsprobleem oplossen, of een onderzoek doen naar leiderschap. Dit is voor mij een leuke manier om de theorie te leren en meteen in de praktijk toe te passen. 

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met vrienden. Een avondje luieren op de bank, samen sporten, of op stap gaan. Verder vind ik het heerlijk om een weekendje weg te zijn. 

Mijn tip voor studiekiezers: richt je vooral op de studie en niet op de stad waar je gaat studeren. In iedere stad kun je een geweldige tijd beleven, maar niet aan iedere studie kan je plezier beleven. Zorg dus dat de studie die je kiest goed past bij jouw interesses en uitdagingen. Dan krijg je sowieso een top studententijd!