Studievereniging

De studievereniging van Industrial Engineering is Industria. De vereniging heeft als doel het behartigen van de studiebelangen van de studenten Industrial Engineering. Industria organiseert een groot aantal activiteiten, die kunnen worden onderverdeeld in studiegerelateerde activiteiten, bijzondere activiteiten en activiteiten op onderwijsgebied.

Hieronder een foto van het bestuur van Industria:

Een kleine greep uit de activiteiten van Industria:

 •  Industria ondersteunt studenten bij de studie door:
  o    studiemateriaal te verzorgen
  o    een brugfunctie te vervullen tussen studie, theorie en bedrijfspraktijk
  o    een brugfunctie te vervullen tussen studenten en faculteit

  Je kunt bijvoorbeeld je studieboeken kopen bij de studievereniging met een korting die vaak oploopt tot 15%. Ook organiseert zij regelmatig excursies naar bedrijven. 

 • Studenten kunnen bij Industria hun organisatorische en communicatieve vaardigheden ontwikkelen door activiteiten te organiseren. Zo bevordert de vereniging ook de integratie tussen studenten. 

 •  Industria organiseert diverse gezelligheidsactiviteiten waaronder een gala en een wekelijks donderdagborrel in de borrelruimte van de opleiding 'The Villa'.

 • Industria organiseert jaarlijks een Ouderdag speciaal voor ouders van de eerstejaarsstudenten Industrial Engineering om hen kennis te laten maken met de opleiding van hun zoon/dochter.

 • ArbeidsmarktoriĆ«ntatie: het stimuleren van de contacten tussen studenten en bedrijfsleven en het aanbieden van informatie over business courses en stages.

Neem een kijkje op de website van Industria voor meer informatie over de activiteiten.