Tijdens deze major krijg je zowel technische als psychologische vakken.

Karen Schmit, student

Robotica houdt zich niet alleen bezig met het bouwen van robots, maar ook met signaalanalyse en de interactie tussen robots en mensen.

Tijdens deze major krijg je zowel technische als psychologische vakken. Daarnaast wordt deze major alleen in Eindhoven aangeboden. Dit waren voor mij de twee belangrijkste redenen om voor deze major te kiezen. 

Binnen Psychology & Technology heb ik de technische richting Robotica  gekozen, omdat ik het idee heb dat ik daarmee in de toekomst nog de keuze heb uit verschillende banen. Robotica houdt zich niet alleen bezig met het bouwen van robots, maar ook met signaalanalyse en de interactie tussen robots en mensen.  

Ik heb het tot nu toe goed naar mijn zin. Ik heb de keuzevakken kunnen kiezen die ik wilde en de studieadviseurs zijn erg behulpzaam. Wat ik het leukste vind is het samenwerken met studenten van verschillende majors.  

Naast mijn studie dans ik, zit ik in het bestuur van een zeilvereniging, doe ik leuke dingen met vrienden en ben ik vaak te vinden bij studievereniging Intermate. In Eindhoven is altijd wel iets te doen!  

Mijn tip voor studiekiezers: weet wat jezelf leuk vindt en zoek naar een major die hierbij het beste aansluit. Wees niet bang om vragen te stellen aan huidige studenten over de major.