Begeleiding

Tijdens de Innovatie Challenge word je begeleid door een student van de opleiding Psychology & Technology,  Sustainable Innovation of Technische Bedrijfskunde. Deze begeleiders hebben zelf soortgelijke projecten bij de opleiding afgerond en hebben dus voldoende ervaring om je inhoudelijk te ondersteunen.

Je begeleider zal je aan het begin van het proces helpen om een planning te maken. Vervolgens werk je samen met je begeleider de opdracht door. Natuurlijk kun je altijd terecht bij je begeleider voor vragen over de opdracht of je werkstuk!

Naast deze studentbegeleiders bieden enkele hoogleraren en docenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) inhoudelijke ondersteuning bij de opdrachten, afhankelijk van de gekozen onderwerpen.

Bij deelname aan de Innovatie Challenge word je uitgenodigd om drie dagen aanwezig te zijn op de TU/e. Allereerst verwelkomen wij alle deelnemers op de opstartbijeenkomst waar de opdracht uitgebreid uitgelegd zal worden. Daarnaast is er een terugkomdag met onder andere een presentatietraining. Tenslotte is er de afsluitende finaledag.

Voor het bewaken van de voortgang van het eventuele profielwerkstuk is de docent vanuit de middelbare school verantwoordelijk. Natuurlijk kunnen de begeleiders hierbij wel een ondersteunende rol spelen.

Voor alle deelnemers organiseren we een startbijeenkomst en een presentatietraining op de TU/e. De startbijeenkomst vindt plaats op 3 okober 2018. Op 9 januari 2019 wordt er voor alle deelnemers een presentatie- en postertraining verzorgd als voorbereiding op de I-day.