Studievereniging

De studievereniging van de opleiding Psychology & Technology heet Intermate. Intermate behartigt de belangen van de studenten van deze opleiding. Ook stimuleert Intermate de contacten tussen de studenten onderling, tussen studenten en docenten, de rest van de universiteit en het bedrijfsleven.

Intermate bestaat uit verschillende commissies die uiteenlopende activiteiten organiseren in de volgende vier categorie├źn:

  • Studiegerelateerde activiteiten Bijvoorbeeld 'Proef de Praktijk', waarin eerstejaarsstudenten kunnen kennismaken met het werkveld via diverse excursies naar interessante bedrijven en instellingen.
  • Activiteiten op onderwijsgebied Bijvoorbeeld het verschaffen van studieboeken tegen korting of het behartigen van de onderwijsbelangen in het studentenoverleg.
  • Activiteiten op het gebied van informatievoorziening Bijvoorbeeld het uitbrengen van een smoelenboek met daarin foto's van studenten van de opleiding of het maken van de Intermania, het informatieblad van de studievereniging.
  • Informele activiteiten Bijvoorbeeld de wekelijkse borrel, de introductieweek of het organiseren van de Ouderdag: speciaal voor de ouders van eerstejaarsstudenten die willen kennismaken met de studie van hun zoon of dochter.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele activiteiten die de studievereniging organiseert. Voor meer informatie over de specifieke activiteiten kun je terecht op de website van de studievereniging.