Waarom Eindhoven?

De Technische Universiteit Eindhoven is een kleinschalige universiteit waar je hoogwaardig onderwijs krijgt. De TU/e-campus ligt vlakbij het NS-station.

Unieke opleiding
Deze opleiding is uniek vanwege de combinatie van technische vakken met mens- en maatschappijgerichte vakken. Je doet gedegen technische kennis op in een van de vakgebieden ICT, Energietechnologie of Bouwtechnologie en tegelijkertijd leer je hoe psychologische, economische, maatschappelijke en juridische argumenten meewegen bij beslissingen over innovaties. Studenten waarderen de opleiding om de laagdrempeligheid en de gemoedelijke sfeer. Kortom, wel de voordelen van een gerenommeerd instituut met veel internationale contacten, niet de nadelen van een grote en starre organisatie waar je anoniem in de massa verdwijnt.

Notebooks
De notebookregeling is uniek voor de TU/e. Als je aan de TU/e komt studeren, dan kun je een prima notebook aanschaffen tegen zeer voordelige voorwaarden. Het notebook wordt geleverd inclusief de software die je nodig hebt in je opleiding.

Studentensportcentrum
De TU/e beschikt ten slotte over een zeer uitgebreid Studentensportcentrum waar je uiteenlopende sporten kunt beoefenen, van voetbal tot tennis en van roeien tot golfen! Meer informatie over de mogelijkheden van het sportcentrum kun je vinden op hun website.