Studiekeuze en studievoorlichting

Kiezen is een werkwoord

Het maken van een studiekeuze is voor veel scholieren niet eenvoudig. De Technische Universiteit Eindhoven helpt je bij het maken van je studiekeuze.

Daarnaast heeft de TU/e een Profielwinkel die je ondersteunt bij je profielwerkstuk met een b├Ętatechnisch onderwerp.

Open dag

Drie keer per jaar kun je tijdens de Open Dagen de TU/e en de faculteit Electrical Engineering bezoeken. Praat met studenten, maak kennis met een elektrotechnische OGO-opdracht en zie waar studenten colleges volgen. De open dagen zijn interessant voor 3, 4, 5 en 6-vwo'ers. 

Meeloopdag

Zit je in 5 of 6 vwo en wil je ervaren hoe een dag van een eerstejaars Electrical Engineering student eruit ziet? Loop dan een dag mee! De meeloopdagen worden gepland in het 2e en 3e kwartiel (november tot en met april).

Meld je aan voor een Meeloopdag.

Presentatie op jouw school

De studentvoorlichters van Electrical Engineering brengen graag een bezoek aan jouw school (in heel Nederland). Is er een voorlichtingsavond, -dag of -middag op jouw middelbare school? Wij komen graag om een presentatie over de opleiding te verzorgen. Deze presentatie is vooral interessant voor leerlingen uit 5- en 6-vwo, maar ook voor ouders. We vertellen dan onder andere over de studie, de toekomstmogelijkheden, het studentenleven en de overstap van het vwo naar de universiteit. Interesse in een presentatie op school? Laat je decaan contact opnemen met onze voorlichter.

Vind uit of techniek bij jou past

Bereid je voor op een TU/e opleiding