Na het hbo

Een afgeronde opleiding HTS Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde of Civiele techniek geeft toelating tot de masteropleiding Architecture, Building and Planning. Als je een andere hbo-vooropleiding hebt, informeer dan bij de TU/e of je toegelaten kunt worden, eventueel via de facultaire mastertoelatingscommissie (secretaris: mevr. F.M. Clijsters).
> Stuur een e-mail

Aanmelden Schakelprogramma

Je kunt niet zomaar instromen in de master Architecture, Building and Planning. Om toegelaten te worden moet je als afgestudeerd hbo'er een schakelprogramma volgen. De faculteit Bouwkunde biedt dit programma jaarlijks in september aan. Dit programma is bedoeld om op het wetenschappelijke niveau van een bachelor te komen. Het schakelprogramma bereidt je ook voor op de afstudeerrichting/specialisatie die je in de master gaat volgen. Het schakelprogramma duurt een half jaar en je start dus (als je tenminste alle vakken afgerond hebt) in februari van het jaar erop met het masterprogramma. 


Specialisaties

Aanmelden master

Je kunt je aanmelden voor de master Architecture, Building and Planning. Dit doe je via Studylink. De master start in februari en in september.

> Meld je aan voor de master