TU/e innovation Space is het expertisecentrum voor Challenge-Based Learning en ondernemerschap aan de TU/e, een leerplek voor onderwijsinnovatie en een open community waar studenten, onderzoekers, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kennis kunnen uitwisselen en verantwoorde oplossingen kunnen bedenken voor de complexe uitdagingen in de wereld.

Kijk hier wat innovation Space JOU kan bieden!

Speel video

TU/e innovation Space is een community waar interdisciplinair hands-on challenge based leren, engineering ontwerp en ondernemerschap ontwikkeld en gefaciliteerd wordt. We bieden een omgeving waar studenten maatschappelijke uitdagingen voor bedrijfsleven en samenleving leren op te lossen.  Samen ontwikkelen we innovatieve projecten met onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen. 

Daarnaast bieden we ruimte en ondersteuning voor docenten die hands-on vakken willen doceren en daarmee bijdragen aan onderwijsinnovatie. 

Speel video

Het team achter TU/e innovation Space heeft van onderwijsminister Ingrid van Engelshoven de hoofdprijs ontvangen bij eerste Nederlandse Hogeronderwijspremies. Met behulp van deze prijs zijn we het University of the Future project gestart.

Ons doel is om impact te maken op zowel onderwijs als bij maatschappelijke uitdagingen. Bij TU/e innovation Space bieden we een kader voor Challenge-Based Learning (CBL), waar studenten leren  echte uitdagingen op te lossen, waardoor ze als ingenieurs van de toekomst de vaardigheden kunnen ontwikkelen die nodig zijn om goed te functioneren in een wereld die steeds verandert. We faciliteren innovatie en ondernemerschap en stimuleren onze studenten om projecten te starten om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals.

Op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Speel video

Contact

TU/e innovation space

innovationspace@tue.nl

Post adres (algemeen)

TU/e innovation Space
PO Box 513
5600 MB Eindhoven
The Netherlands

 

 

 

 

Bezoek adres

Matrix (Floor 1)
Building number 10, Parking P12
Het Kranenveld 12
Eindhoven
The Netherlands

Post adres (Voor pakketjes)

TU/e innovation Space - Matrix 1.350
De Rondom 70
5612 AP Eindhoven
The Netherlands