Ontdek jouw campus

De TU/e Campus groeit uit tot een aantrekkelijke hotspot voor studenten, onderzoekers, ondernemers, investeerders en high tech bedrijven met state-of-the-art offline en online faciliteiten. De komende jaren wordt nog volop gerenoveerd en gebouwd, maar ook nu is de campus al een levendige, groene plek in het centrum van Eindhoven. Ontdek wat de campus jou te bieden heeft, van een mooi kantoor of appartement tot sport, cultuur en congresfaciliteiten.  

Bedrijf vestigen

Naast de universiteit zijn er nog zo’n 100 bedrijven en organisaties op de campus gevestigd, van grote onderzoeksinstituten tot kleine start-ups. De TU/e campus wil een plek zijn die partijen verbindt en biedt daarom diverse mogelijkheden voor bedrijfshuisvesting. Interesse? Bekijk de vestigingsmogelijkheden voor bedrijven.

Wonen op de campus

Dankzij de komst van de twee woontorens Luna en Aurora, telt de campus ruim 700 appartementen voor (internationale) studenten en mensen die werkzaam zijn op de campus.
Ben je geïnteresseerd in wonen op de TU/e Campus, maak dan nader kennis met de woontorens.

Congres- en vergaderfaciliteiten

De campus beschikt over goede mogelijkheden voor het organiseren van congressen. Maar ook voor kleinere bijeenkomsten of vergaderingen zijn er verschillende ruimtes te huur. Conferences helpt u graag verder.

Workwalk @ TU/e

Met Workwalk wil de TU/e wandelend vergaderen faciliteren en stimuleren op de campus, als onderdeel van de TU/e living labs en de Vitality academy. De Workwalk is te boeken via outlook en Book My Space, net als andere vergaderruimtes.

Lees meer over  Workwalk.

Sport, cultuur en horeca

De TU/e Campus biedt uitgebreide faciliteiten om persoonlijk welzijn te stimuleren. Zo beschikt de campus over een sportcentrum met meer dan 70 verschillende sporten en 40 sportverenigingen. Ook zijn er culturele activiteiten en events met veel aandacht voor de verschillende culturen op de campus. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij verschillende horecagelegenheden

Bouw en ontwikkeling

De komende jaren wordt er nog volop verbouwd op de campus aan onder andere het Gemini-gebouwencomplex. Onlangs is Atlas, het voormalige hoofdgebouw, gereed gekomen na een grondige metamorfose tot ’s werelds meest duurzame onderwijsgebouw. Bekijk de renovatie.

Duurzaamheid

De TU/e wil tot de duurzaamste universiteiten van Nederland behoren en werkt aan een integrale aanpak, zowel in de ontwikkeling van de TU/e Campus als in ons onderwijs, onderzoek en de bedrijfsvoering. Meer over duurzaamheid.