Bedrijf vestigen

Met de universiteit als motor vormt de TU/e Campus het kloppend hart van de Brainportregio. Met wetenschappelijke kennis als fundament is het dé plek voor innovatieve bedrijven, instituten, start-ups en spin-offs. Als bewoner van de campus ben je onderdeel van een uniek ecosysteem. Het biedt je uitgebreide mogelijkheden zoals gezamenlijk onderzoek, ondersteuning bij new business development en medegebruik van bijzondere labfaciliteiten.

Huisvestingsmogelijkheden

Van een losse werkplek binnen een interactieve omgeving tot de realisatie van een eigen gebouw; het is allemaal mogelijk op de TU/e Campus.
Het Multimediapaviljoen biedt huisvesting voor startende ondernemers en bestaat uit een combinatie van kleinschalige (schakelbare) kantoorruimten en gedeelde vergaderzalen.
Kennispoort vormt de entree voor mensen die vanuit het centrum van Eindhoven de campus op lopen of fietsen. Kennispoort beschikt over diverse vergaderzalen en heeft een ideale ligging nabij het centraal station.
Aan de oostzijde van de campus zijn diverse kavels beschikbaar om eigen huisvesting te realiseren.

Bedrijvencentra Twinning & Catalyst

De gebouwen Twinning en Catalyst bieden kantoren en laboratoria voor tech ondernemers. Catalyst is een high tech bedrijvencentrum en biedt kantoorruimten in combinatie met chemische, fysische en werktuigbouwkundige laboratoria om bedrijven een vliegende start te geven. Een loopbrug verbindt Catalyst met Twinning. Dit bedrijvencentrum biedt plaats aan technostarters en ICT ondernemingen. Catalyst en Twinning beschikken over een gezamenlijke bemenste receptie met telefoon- en postservice, hoogwaardige ICT infrastructuur en diverse vergader- en conferentieruimten. De ideale setting voor de start of groei van je bedrijf.
Ga voor meer info over ruimten in Twinning en Catalyst naar: www.launchyourbusiness.nl

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd om je bedrijf te vestigen op de TU/e campus?
Neem dan contact op met Emiel Westerhof , 040 247 2078 of met Dienst Huisvesting, 040 247 2775.