Wonen op de campus

Thuis op de campus, ook als je ver van huis bent

De TU/e Campus is niet alleen een plek om te studeren en te werken, maar ook om te wonen. Sinds de opening van de woontorens Aurora en Luna vertoeven hier vele honderden studenten en medewerkers met verschillende nationaliteiten. Deze bewoners maken van onze groene campus in het hart van Eindhoven een levendige én zeer dynamische plek. Een filmhuis met grand café/restaurant, een sportcentrum en twee supermarkten, dragen bij aan een prettig woon- en verblijfklimaat. Want ook al ben je ver van huis, wij vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.

Woontoren Aurora

Woontoren Aurora telt iets over de 300 studentenwoningen met prachtig uitzicht op De Dommel en de sportvelden. Ze zijn bedoeld voor internationale studenten aan de TU/e, zowel voor de korte als langere termijn. 

Woontoren Luna

Luna, het voormalige gebouw Potentiaal, is omgebouwd tot een woontoren met 441 units. Ze biedt woonruimte aan studenten en medewerkers die op de TU/e Campus studeren of werken. Heb je interesse? Neem contact op met Camelot Europe.