Ik vertegenwoordig een bedrijf

Of het nou gaat om goedkoper produceren, een product verbeteren of processen efficiënter inrichten… Ontwikkeling is belangrijk om concurrentie voor te zijn. Maar hoe en waar begin je met innoveren? Hoe kun je het innovatieproces versnellen? En welke kennis heb je daarvoor nodig? SURE Innovation helpt u daarbij. Het maakt wetenschappelijke kennis en de nieuwste technologie toegankelijk voor uw bedrijf. Wij geven antwoord op uw innovatievraag. Projecten verschillen van haalbaarheidsonderzoek en marktonderzoek naar prototyping en andere innovatievragen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U bent op zoek naar wetenschappelijke kennis die u kan helpen met uw vraagstuk. U stelt de vraag aan De Vragenbank. De allerbeste studenten van de TU/e gaan hiermee aan de slag. We werken alleen maar met master studenten die bovengemiddeld presteren en hebben toegang tot studenten van alle faculteiten. Binnen twee werkdagen krijgt u antwoord in de vorm van een (gratis) schriftelijk advies. Dit advies geeft richting aan: zo kunt u aan de slag.

De verdieping opzoeken in uw plan voor innovatie

Daarna kunt ervoor kiezen om het plan verder uit te laten werken, tegen een betaalbaar tarief. Dit kan in drie vormen. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave.

  1. Een verdiepend onderzoek, bijvoorbeeld een haalbaarheidsstudie of marktonderzoek.
  2. Een brainstorm, om ideeën verder te verkennen, mogelijkheden te bekijken en te ontdekken welke kant u op wilt. In één dagdeel komt u tot een plan van aanpak.
  3. Een concrete werkopdracht, waarbij we uw idee verder uitwerken. Bijvoorbeeld het uitvoeren van lab testen, simulaties of het maken van een prototype.